Bestwil

Vereniging

Laatste nieuws
9 oktober 2019, 22:18 Najaarsvergadering Bestwil vrijdag 29 november 2019
14 augustus 2019, 10:59 1e nieuwsbrief \"Groen Moet Je Doen\"
13 juni 2019, 17:35 Bestemmingsplan Stille Wille goedgekeurd

Vereniging Bestwil zet zich, als vereniging van erfpachters van Landgoed Stille Wille, in voor de belangen van de aangesloten leden. Hoofddoel daarbij is om het wonen en recreëren op dit prachtige landgoed zo aangenaam mogelijk te maken, zowel op sociaal/maatschappelijk alsook op materieel verantwoorde wijze.

Vereniging Bestwil is tevens vertegenwoordigd in de Bewonersraad Stille Wille.

Deze bewonersraad heeft een aantal belangrijke functies namens de bewoners. De bewonersraad fungeert o.a. als spreekbuis naar de grondeigenaar van het landgoed (De Jong Beleggingen BV), en naar de gemeente en andere instanties. Een andere wezenlijke taak is om, in samenspraak met de exploitatiemaatschappij Stille Wille Brabant BV, het landgoed zo optimaal mogelijk te beheren binnen een verantwoord kostenbeleid.

Een kleine greep uit de zaken waar Vereniging Bestwil zich o.a. voor inzet en/of mee bezig houdt:

  • de jaarlijkse exploitatiebegroting
  • overleg over onderhoud wegen en groenvoorzieningen
  • de thematiek van legalisatie permanent wonen
  • het optimaliseren van infravoorzieningen zoals bijv. internet
  • de optimalisatie van afvalverwerking
  • overleg over o.a. de toekomstige erfpachtovereenkomst

Ook voor meer plezierige zaken zetten wij ons in: het (zomer)jaarfeest, het opzetten van sociale activiteiten, de kerstfair en andere zaken die het aangename en sociale leven op het park ten goede komen.

De kracht van onze vereniging, en het gewicht wat wij bij onze activiteiten in de schaal kunnen leggen groeit naarmate wij meer leden vertegenwoordigen. Op dit moment zijn ruim 170 huiseigenaren lid. Indien u nog geen lid bent en onze inzet waardeert, begroeten wij ook u graag als lid. Het lidmaatschap kost slechts 20 euro per jaar.

Lid worden?